ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αριστερό μπακ και Μίτριτσα κλείνει το μεταγραφικό μέτωπο

Ο Αλεξάνδρου Μίτριτσα με τη φανέλα της New York City FC σε αναμέτρηση του MLS
Ο Αλεξάνδρου Μίτριτσα με τη φανέλα της New York City FC σε αναμέτρηση του MLS @2019 STEVE LUCIANO/AP IMAGES

Άμεσα αναμένεται να ολοκληρωθούν άλλες δυο κινήσεις του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ρόστερ, με τον Δικέφαλο να συζητά  τον δανεισμό του Σίντκλεϊ από την Ντιναμό Κιέβου και περιμένει απαντήσεις από την Νέα Υόρκη για τον Αλεξάντρου Μίτριτσα.

Όσο η Σλάβια Πράγας καθυστερεί να πάρει αποφάσεις για τον Γιαν Μπορίλ τόσο η περίπτωση του Σίντκλεϊ Φερέιρα κερδίζει έδαφος. Στον ΠΑΟΚ δουλεύουν ταυτόχρονα τις δύο υποθέσεις με αυτήν του Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου να δείχνει ότι μπορεί να εξελιχθεί πιο σύντομα από την αντίστοιχη του Τσέχου.

Και αυτό διότι ο Δικέφαλος συζητά με την Ντιναμό Κιέβου τον δανεισμό του Σίντκλεϊ μέχρι το τέλος της ερχόμενης σεζόν -πιθανότατα με ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι- με πολλές πιθανότητες συμφωνίας με τους Ουκρανούς.

Η παρουσία, άλλωστε, του πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα στον πάγκο της Ντιναμό μπορεί να διευκολύνει τις εξελίξεις.

Περιμένουν νέα από την Αμερική

Σε αναμονή απαντήσεων από την Νέα Υόρκη βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στην περίπτωση του Αλεξάντρου Μίτριτσα. Ο Ρουμάνος ακραίος, που έχει πρόταση και την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα, την ομάδα της πόλης που γεννήθηκε δείχνει να προτιμά τον ΠΑΟΚ.

Σημαντικό ρόλο στην επιθυμία του ΠΑΟΚ έπαιξε η επικοινωνία που είχε μαζί του ο προπονητής του Δικεφάλου Οι εκπρόσωποι του είναι αυτοί που μεσολαβούν προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στο Δικέφαλο.

Εξελίξεις στο θέμα του αριστερού μπακ αλλά και του Αλεξάντρου Μίτριτσα αναμένονται άμεσα, καθώς τελειώνει και ο χρόνος των μεταγραφών του καλοκαιριού. Πιθανότατα το πρώτο από τα δύο μέτωπα που θα κλείσει θα είναι αυτό του αμυντικού.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ