ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με απουσίες αλλά με τους Σελιμάι, Τζίμα κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ INTIME

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/1) με τον ΟΦΗ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει στον Μπίσεσβαρ που έμεινε εκτός λόγω ίωσης και στους τραυματίες Τσαούση, Ελ Καντουρί, Λύρατζη, Σοάρες, Κουαλιάτα και Κούρτιτς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε ούτε μια επιστροφή στις προπονήσεις πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Αντίθετα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλαμάτα ο Ρουμάνος τεχνικός έχει χάσει με τραυματισμό τους Λύρατζη και Φιλίπε Σοάρε και έχει και ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Μπίσεσβαρ που προσβλήθηκε από ίωση.

Έτσι η λίστα με τους ήδη απόντες Ελ Καντουρί, Τσαούση, Κούρτιτς, Μουργκ και Κουαλιάτα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο πριν την αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

Έτσι προπονητής του Δικεφάλου στην αποστολή που ανακοίνωσε συμπεριέλαβε όχι μόνο τους Τζίμα και Σελιμάι που έκαναν το ντεμπούτο τους στον μεσοβδόμαδο αγώνα του κυπέλλου αλλά και για πρώτη φορά φέτος τον Νίκα Νίνουα.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Χωρίς ανάσα συνεχίζεται το σερί αγώνων του Ιανουαρίου. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ για την 18η αγωνιστική της Super League 2022-23 και θέλει τους τρεις βαθμούς πριν τη σειρά με τους τρεις αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό σε Κύπελλο Ελλάδας και πρωτάθλημα.

Η τελευταία προπόνηση ήταν όπως συνηθίζεται αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής και στις στατικές φάσεις, με την ομάδα να δουλεύει και σε φάση άμυνας, αλλά και σε επίθεσης μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια.

Οι Μάριος Τσαούσης και Ομάρ Ελ Καντουρί έτρεξαν στο γήπεδο και δούλεψαν στην πισίνα και το γυμναστήριο. Οι Φιλίπε Σοάρες, Τόμας Μουργκ και Νίκολας Κουαλιάτα έκαναν θεραπεία, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ λόγω ίωσης.

Αυτοί είναι κι οι παίκτες στους οποίους δεν υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για τη μάχη κόντρα στους Κρητικούς.

Η αποστολή αναλυτικά αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργα, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, Σελιμάι, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Νινούα, Κωνσταντέλια, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον, Τζίμα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ