ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές ο Λουτσέσκου για το τρίποντο στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές ο Λουτσέσκου για το τρίποντο στη Λαμία

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιχειρήσει ελεγχόμενο rotation στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και live από το SPORT24), που έχει τεράστια βαθμολογική σημασία για την ομάδα του.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες στην αναμέτρηση με τον Άρη και θέλει να δώσει συνέχεια με τρίποντο στη Λαμία (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και live από το SPORT24).

Το τοπικό ντέρμπι ήταν κομβικό για τη θέση του Δικεφάλου στη βαθμολογία, αλλά και το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Και αυτό διότι εφόσον διατηρήσει την καλή της παράδοση απέναντι στην ομάδα από τη Φθιώτιδα και πάρει ένα ακόμα τρίποντο θα καλύψει ακόμα περισσότερο χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις.

Αλλαγές σε άμυνα, μεσαία γραμμή και άκρα

Ο ΠΑΟΚ τρέχει ένα αήττητο σερί έξι αγώνων στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες και μια ισοπαλία, με όπλο την καλή απόδοσή του στην άμυνα.

Με μόλις ένα γκολ παθητικό σε αυτά τα έξι παιχνίδια -έστω και αν αυτό του στοίχισε δύο βαθμούς στο Περιστέρι- ο Δικέφαλος στηρίζει την αντεπίθεσή του στην καλή ανασταλτική του λειτουργία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να διατηρεί την αμυντική της συνοχή παρά το γεγονός ότι αναμένεται στο σημερινό παιχνίδι να προχωρήσει σε αλλαγές… φρεσκαρίσματος σε όλες σχεδόν τις γραμμές της.

Στην άμυνα για παράδειγμα είναι μάλλον δεδομένο ότι θα υπάρξουν αλλαγές με πιο πιθανή την χρησιμοποίηση του Λευτέρη Λύρατζη αντί του Ζόαν Σάστρε στο δεξί της άκρο, με τον Ράφα Σοάρες να κρατά τη θέση του στην αριστερή πλευρά.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει αλλαγή στο δίδυμο των στόπερ με τον Ιβάν Νέσμπεργκ να αγωνίζεται στο πλευρό του Ίνγκι Ίνγκασον αντί του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Με Ντάντας στο πλευρό του Αουγκούστο

Ο Λουτσέσκου θα κάνει αλλαγές και στη μεσαία γραμμή, θέλοντας να ξεκουράσει πρώτον από όλους τον Στέφαν Σβαμπ και λογικά αντί του Αυστριακού θα ξεκινήσει ο Τιάγκο Ντάντας στο πλευρό του Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Θέση στον άξονα διεκδικεί και ο Φιλίπε Σοάρες, που χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Άρη. Έτσι, διαφοροποιούνται πολύ τα δεδομένα και στο χώρο του κέντρου.

Αν μάλιστα ξεκινήσουν και οι δυο Πορτογάλοι θα αλλάξει και η τριάδα των μεσοεπιθετικών (Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ και Ζίβκοβιτς) με τον Σέρβο πιθανότατα σε μια τέτοια συνθήκη να είναι αυτός που θα μείνει στον ΠΑΟΚ.

Αυτοί που σίγουρα δεν θα αλλάξουν είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια και ο Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ, που στη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζουν να είναι αναντικατάστατοι.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ