ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές και χωρίς Γιόνι η αποστολή του Δικεφάλου για τη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές και χωρίς Γιόνι η αποστολή του Δικεφάλου για τη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει ανάσες σε αρκετούς από τους παίκτες του ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό (31/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24), που έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Πρώτη προπόνηση με τα ασπρόμαυρα για τον Γιόνι Ότο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με μια μόνο προπόνηση την προετοιμασία του για τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον Πανσερραϊκό (31/1, 21:00, COSMOTE SPORT 1 HD και LIVE από το SPORT24).

Η νίκη στις Σέρρες με 4-0 δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την πρόκριση κι έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε, ακόμη κι από την ανακοίνωση της αποστολής ήδη, τις προθέσεις για να προχωρήσει σε σαρωτικό rotation.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βιεϊρίνια, που συνεχίζει δικό του πρόγραμμα, αλλά και στον Αλί Σαμάτα που έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα.

Η προπόνηση της Τρίτης (30/1) ήταν η πρώτη που έκανε με ασπρόμαυρα ο Γιόνι Ότο, τον οποίο πάντως ο Λουτσέσκου δεν πήρε στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι.

Εκτός έμειναν επίσης, οι Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Μειτέ και Ντεσπόντοφ για να πάρουν ανάσες. Μετά από καιρό συμμετείχε σε αυτή ο Κυριάκος Γιαξής από τη δεύτερη ομάδα, αλλά κι ο Αντρέ Ρικάρντο.

Οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο 54χρονος τεχνικός είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον και Τζίμας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ