ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με αλλαγές η ενδεκάδα κόντρα στην Κοπεγχάγη

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι επιλέχθηκε να 'ναι η αιχμή του δόρατος του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι επιλέχθηκε να 'ναι η αιχμή του δόρατος του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ INTIME

Με Σίντκλεϊ και Μιχάι στην άμυνα, Μίτριτσα στα χαφ και Κάρολ Σβιντέρσκι στην επίθεση θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Κοπεγχάγη ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε ότι για να καταφέρει η ομάδα του να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο στον αυριανό αγώνα με την Κοπεγχάγη θα πρέπει οι παίκτες του να παίξουν "με αυτοθυσία και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης παλεύοντας για κάθε μπάλα".

Με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη 21/10, 19:45, COSMOTE Sport 3 και Live SPORT24) για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League, με μια τελευταία προπόνηση στο Πάρκεν Στάντιον όλα δείχνουν ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του - δύο από τις οποίες στα μετόπισθεν- προκειμένου να φρεσκάρει την ενδεκάδα και να δώσει ανάσες σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου με τον Σίντκλεϊ στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον Ενέα Μιχάι στο πλευρό του Γιάννη Μιχαηλίδη στα στόπερ. Τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής αναμένεται να την καλύψει πιθανότατα ο Λούκας Τέιλορ, παρά την κακή του εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Βόλο.

Στην μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί το δίδυμο Σβαμπ, Εσίτι, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να μένει στον πάγκο δίνοντας την θέση του στον Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Ο Ρουμάνος θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο με τον Μπίσεσβαρ να μετατοπίζεται στον άξονα και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς στα δεξιά. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τον Λουτσέσκου να διατηρεί την σειρά ανά αγώνα ανάμεσα στον Πολωνό και τον Τσούμπα Άκπομ.

Αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο πλάνο αυτοί που θα πάρουν ανάσες ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Βιεϊρίνια και ο Βαρέλα στην άμυνα και οι Αουγκούστο, Ελ Καντουρί στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ