ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με 21 παίκτες η αποστολή για τη Λίνκολν

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ιωνικό
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ιωνικό EUROKINISSI

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα που θα κρίνει την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λίνκολν (9/12, 22:00 COSMOTE 2 HD, LIVE από το SPORT24).

Στον ΠΑΟΚ περίμεναν τα αποτελέσματα των τεστ για covid-19 στα οποία προέκυψαν 2 νέα κρούσματα Δύο κρούσματα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ πριν από τη Λίνκολν (9/12, 22:00 COSMOTE 2 HD, LIVE από το SPORT24) πριν ανακοινώσουν την αποστολή του αυριανού αγώνα με την Λίνκολν.

Οι παίκτες που είναι διαθέσιμοι για τον προπονητή του Δικεφάλου είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Ντόουγκλας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σβιντέρσκι και Άκπομ .

Αναγκαστικά εκτός αποστολής βρίσκονται ο Ολιβέιρα (που ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο) οι Βιεϊρίνια και Μίτριτσα που συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, οι παίκτες που δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου και φυσικά ο τιμωρημένος Γιάννης Μιχαηλίδης.

Δείτε την αποστολή εδώ:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ