ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Κωνσταντέλια, γράφουν στην Αγγλία

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISS

Δημοσίευμα της λονδρέζικης Standard βάζει την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι μαζί με τη... μισή Premier League και η Βαλένθια στο κυνήγι για τον Γιάννη Κωνσταντέλια που χαρακτηρίζεται το "παιδί- θαύμα" του ελληνικού ποδοσφαίρου

Πολύ πριν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όταν ακόμη ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου είχε μπει στις λίστες μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος ως βασικός πλέον στη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου ήταν λογικό το ενδιαφέρον που υπάρχει για αυτόν να γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Δημοσίευμα της λονδρέζικης standard βάζει τη μισή Premier League στη διεκδίκηση του νεαρού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ , τον οποίο και χαρακτηρίζει ως παιδί- θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Άρσεναλ συμμετέχει και αυτή στην κούρσα για την υπογραφή του επιθετικού του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια. Μάντσεστερ Σίτι, Κρίσταλ Πάλας, Λιντς, Γουλβς, Αϊντχόφεν και Βαλένθια έχουν ήδη επικεντρώσει το βλέμμα του στον Έλληνα μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ομάδα του.

Οι "κανονιέρηδες" αναμένεται αυτό το μήνα, να στείλουν σκάουτερ να παρακολουθήσουν τον νεαρό, με προοπτική μια πιθανή συμφωνία. Ενδεχόμενα ο Κωνσταντέλιας θα αποκτηθεί και θα παραμείνει ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Στα 15 του χρόνια ο Κωνσταντέλιας δοκιμάστηκε στην Μπαρτσελόνα αλλά η μεταγραφή του δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ καθώς η ισπανική ομάδα "δεν κατάφερε να πετύχει συμφωνία", αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ