ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Λαμία για το Κύπελλο, "τελικοί" στο πρωτάθλημα

Ο Πάμπλο Γκαρσία
Ο Πάμπλο Γκαρσία EUROKINISSI

Μετά το στραπάτσο στην Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του στο ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα με τον δεύτερο προημιτελικό με τη Λαμία να μοιάζει μάλλον διαδικαστικός για το Δικέφαλο.

Μέσα σε βαρύ κλίμα μετά την ήττα από τον Αστέρα, ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για τα δύο παιχνίδια με Λαμία στο Kύπελλο την Τετάρτη (03/03, 18:00) και το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή (07/03, 19:30) στην Τούμπα.

Με το 5-2 το πρώτου προημιτελικού στη Θεσσαλονίκη να δίνει μια διαφορά ασφαλείας στο Δικέφαλο, είναι λογικό και αναμενόμενο ο Πάμπλο Γκαρσία να παρατάξει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές στη Λαμία, κρατώντας φρέσκους τους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα της Κυριακής που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία. Στον δεύτερο προημιτελικό της Τετάρτης λογικά θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Σίντζι Καγκάβα στο πλαίσιο του rotation που θα επιχειρήσεις ο Ουρουγουανός τεχνικός.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΙΝΓΚΑΣΟΝ - ΣΒΑΜΠ

Ο στόχος της κατάκτησης της 2ης θέσης, που τέθηκε και από την πλευρά των οπαδών ως μίνιμουμ επιδίωξη, είναι σημαντικός με τον Ουρουγουανό να έχει για το παιχνίδι με τους κιτρινόμαυρους δύο επιστροφές. Ίνγκασον και Σβαμπ εξέτισαν τις ποινές τους για τις κάρτες που συμπλήρωσαν και είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Στα πιτς παρέμειναν μέχρι και την προπόνηση της Παρασκευής, Κρέσπο και Μιχάι με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του μετά το σοβαρό τραυματισμό του και τον Ισπανό δύσκολα θα προλαβαίνει τον αγώνα με τον Άρη.

Το σίγουρο είναι ότι μετά το δεύτερο προημιτελικό της Τετάρτης με τη Λαμία που φαίνεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχει να δώσει μέχρι το τέλος της σεζόν ο ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο μοιάζουν σαν…τελική για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Τα παιχνίδια αυτά θα αποτελέσουν σε μεγάλο βαθμό κριτήριο και για το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ