ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Κοντά στη Γαλατασαράι ο Ράχμαν Μπάμπα"

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ραχμάν Μπάμπα
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ραχμάν Μπάμπα EUROKINISSI

Δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές του Γκανέζου αμυντικού με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που πιθανότατα θα φτάσουν σε συμφωνία.

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ να κρατήσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο τον Ράχμαν Μπάμπα δεν απέδωσε και έτσι ο Γκανέζος αμυντικός αναζητά ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία ο 27χρονος αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Γαλατασαράι, οι οποίες μάλιστα είναι προχωρημένες και δεν αποκλείεται να προκύψει και συμφωνία.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να κρατήσει τον Μπάμπα στην Τούμπα ωστόσο δεν κατάφερε να συμφωνήσει με τους Άγγλους για την επέκταση του δανεισμού του. Και αυτό διότι η Τσέλσι ήθελε να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που έχει ετήσιες αποδοχές περίπου 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λουτσέσκου, που εκτιμά τις δυνατότητες του Ράχμαν Μπάμπα, υπολογίζει στον Βιεϊρίνια για να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του. Η εναλλακτική του Πορτογάλου αρχηγού, για την ώρα τουλάχιστον, είναι ο Νίλσεν Περέιρα.

Σε δεύτερο χρόνο πάντως ο ΠΑΟΚ λογικά θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ.

TAGS ΠΑΟΚ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ