ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ανανέωνει ο Σβιντέρσκι με τον Δικέφαλο

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό | 22 Μαΐου 2021
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό | 22 Μαΐου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην ανανέωση του συμβολαίου του Κάρολ Σβιντέρσκι, ανεβάζοντας τις αποδοχές του και ισχυροποιώντας τις δεσμεύσεις στον ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ γνώριζαν εξ αρχής ότι θα πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τον Κάρολ Σβιντέρσκι, το συμβόλαιο του οποίου μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της ισχύος του. Και ήξεραν ότι θα πρέπει είτε να επεκτείνουν την συνεργασία τους μαζί του, είτε να προσπαθήσουν να αποκομίσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερα οφέλη σε μια ενδεχόμενη παραχώρηση του.

Τελικά φαίνεται πως ακολουθούν τον πρώτο δρόμο. Με θετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου που εκτιμά τις ικανότητες του Πολωνού επιθετικού και θεωρεί ότι μπορεί να "δέσει" πολύ καλά με τον Νέλσον Ολιβέιρα ο ΠΑΟΚ προχωρά στην ανανέωση της συνεργασίας του μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος προτείνει στον 24χρονο επιθετικό νέο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με υψηλότερες αποδοχές που φτάνουν κοντά σε αυτές που έδωσε και στον Ολιβέιρα.

Από ότι φαίνεται οι όροι του νέου συμβολαίου που προσφέρει ο ΠΑΟΚ ικανοποιούν τον ποδοσφαιριστή και σε ότι αφορά στη διάρκεια του αλλά και στο οικονομικό κομμάτι.

Όλα δείχνουν ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, γεγονός που βάζει για την ώρα τουλάχιστον στον πάγο το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Κάρολ Σβιντέρσκι μετά και τη συμμετοχή του στα τελικά του Euro 2020.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ