ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έδεσε τον Κωνσταντέλια μέχρι το 2024

Ο 17χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το 2024.
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PAOK FC

Ο 17χρονος Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και θα μείνει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι το 2024.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι το 2024, του 17χρονου που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του και έχει ήδη απασχολήσει ομάδες από το εξωτερικό.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός παίκτης υπέγραψε στον Δικέφαλο μέχρι το 2024.

Η επένδυση του ΠΑΟΚ στη νέα γενιά και τα ταλέντα που υπάρχουν στις Ακαδημίες του συνεχίζεται με την επέκταση της συνεργασίας του με μία από τις ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Γεννημένος το 2003, ήρθε στον ΠΑΟΚ σε ηλικία 10 ετών κι αμέσως έδειξε πως διαθέτει σπάνια τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο Κωνσταντέλιας ξεχωρίζει για την ποδοσφαιρική του ευφυΐα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θέτει υποψηφιότητα να γίνει ένα ολοκληρωμένο, σύγχρονο επιθετικό χαφ.

Διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες και πρωταθλητής με τις Κ17, Κ19 του ΠΑΟΚ, ο Κωνσταντέλιας, την τρέχουσα σεζόν σε έξι συμμετοχές μετρά πέντε γκολ και τρεις ασίστ με την Κ19, ενώ έχει συμμετάσχει και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας".

Ο νεαρός πριν δύο χρόνια περίπου δοκιμάστηκε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Σε ηλικία 15 ετών προκάλεσε το ενδιαφέρον και αγγλικών ομάδων – με την Φούλαμ να είναι έτοιμη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση- αλλά και ισπανικών όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης που τον είχε στις λίστες της.

Ο Κωνσταντέλιας θεωρείται σούπερ- ταλέντο και σίγουρα οι προσδοκίες για αυτόν είναι τεράστιες, αφού λογικά θα αποτελέσει το μεγάλο next big thing από τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ