ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Κλείνει Νάρεϊ, ταξιδεύει για Σκωτία ο Τσόλακ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Κλείνει Νάρεϊ, ταξιδεύει για Σκωτία ο Τσόλακ
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αντόνιο Τσόλακ ταξίδεψε στην Σκωτία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Ρέιντζερς, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι μία "ανάσα" από την απόκτηση του Γερμανού εξτρέμ, Κάλεντ Νάρεϊ από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία με τη Ρέιντζερς για την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ. Ο Κροάτης επιθετικός έφυγε από το προπονητικό Κέντρο στην Ολλανδία και ταξιδεύει άμεσα στην Σκωτία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά και τη μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ, η οποία μπορεί να παρουσίασε στασιμότητα τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο φτάνει πλέον σε οριστική εξέλιξη. Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμη και σήμερα να επιτευχθεί συμφωνία με την Φορτούνα Ντίσελντορφ για τον 27χρονο ακραίο, που θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Το κενό που δημιουργείται στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου εκτιμάται ότι δεν θα διαρκέσει και πολύ. Και αυτό διότι ο Ζοζέ Μπότο έχει προχωρημένες επαφές με τον αντικαταστάτη του Κροάτη ο οποίος βρίσκεται ήδη κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν επιθετικό που ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής αναζητούσε εξ αρχής με διαφορετικά χαρακτηριστικά τόσο από τον Τσόλακ που αποχωρεί, όσο και από τον Ολιβέιρα με τον οποίο θα καλύψουν την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ