ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι ο διάδοχος του Πασχαλάκη, κρατάει και τον Ζίβκοβιτς

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι ο διάδοχος του Πασχαλάκη, κρατάει και τον Ζίβκοβιτς

Άμεσα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις για την απόκτηση του 22χρονου Κροάτη τερματοφύλακα, Ντομινίκ Κοτάρσκι, την ώρα που όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει ως δεύτερος ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Η αναζήτηση του Ζοζέ Μπότο για την εξεύρεση του διαδόχου του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έχει από καιρό καταλήξει στον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Η περίπτωση του 22χρονου Κροάτη (με ύψος 1.89μ.) φαίνεται ότι οριστικοποιείται πλέον καθώς η Γκόριτσα είχε προθεσμία μέχρι σήμερα να πληρώσει στον Άγιαξ, το 1,2 εκατομμυρίων ευρώ της ρήτρας για την εξαγορά των δικαιωμάτων του, την οποία και θα ενεργοποιήσει.

Μόλις ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία θα προχωρήσει και η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Κοτάρσκι στην Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με τους Κροάτες και αυτό που θα φανεί είναι το τυπικό του καθεστώτος, με το οποίο ο Κοτάρσκι να αγωνιστεί στον Δικέφαλο.

Η Γκόριτσα έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τον Κοτάρσκι να μην συμμετέχει σε αυτήν και τις πληροφορίες από την Κροατία να λένε ότι έχει μια εβδομάδα επιπλέον άδειας.

Ταυτόχρονα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του δεύτερου τερματοφύλακα με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να είναι πιθανότατα αυτός που θα έχει το ρόλο του αναπληρωματικού γκολκίπερ του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν.

Ο Σέρβος όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του που εκπνέει στο τέλος του μήνα με κοινή απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Ζοζέ Μπότο. Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τον Ζίβκοβιτς και φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από το ρόλο που είχε πέρυσι στην ομάδα. Θετικός στην παραμονή του είναι και ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου καθώς θεωρεί ότι ο Σέρβος μπορεί να βοηθήσει τον Κοτάρσκι στην προσαρμογή του στην Τούμπα.

Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του τερματοφύλακα, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης θα κλείσει άμεσα με την απόκτηση του Κοτάρσκι που θα έχει οριστική εξέλιξης μέσα στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ