ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κάτοικος Τούμπας έως το 2024 ο Σβαμπ

Ο Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Conference League
Ο Σβαμπ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Conference League INTIME

Ο Στέφαν Σβαμπ θα παραμείνει παίκτης του ΠΑΟΚ έως το 2024 καθώς υπέγραψε το νέο διετές συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε από τον δικέφαλο.

Παίκτης του ΠΑΟΚ έως το 2024 θα είναι ο Στέφαν Σβαμπ με τον Αυστριακό να υπογράφει το νέο διετές συμβόλαιο του και να ανακοινώνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με κάθε επισημότητα.

Τις προηγούμενες μέρες υπήρχε συνεχής διαπραγμάτευση ανάμεσα στις δύο πλευρές με σημείο διαφωνίας τη χρονική διάρκεια. Εν τέλει υπήρξε όμως τις τελευταίες μέρες νέα επαφή με τις δύο πλευρές να έρχονται σε επαφή και συμφωνία που επικυρώθηκε και με τις υπογραφές.

Ο Αυστριακός μέσος αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη από το καλοκαίρι του 2020, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Ραπίντ Βιέννης, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ 99 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 14 γκολ και 15 ασίστ.

Όπως αναφέρει ο ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την αναέωση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Σβαμπ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2020 από τη Ραπίντ Βιέννης και κατάφερε άμεσα να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή. Ένα από το βασικά στελέχη της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου τα τελευταία δύο χρόνια, ο Στέφαν Σβαμπ έγινε ο Mr.Effective του ΠΑΟΚ.

Κέρδισε ένα Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2021-22, έπαιξε σε 99 αγώνες, σημείωσε 14 γκολ, ενώ μοίρασε και 15 ασίστ.

Η δουλειά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. ΠΑΟΚ και Σβαμπ ήρθαν σε συμφωνία κι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια, με τον Αυστριακό να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι τον Ιούνιο του 2024",

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ