ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καθαρές οι εξετάσεις του Κούρτιτς

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς
Ο Γιάσμιν Κούρτιτς INTIME SPORTS

Θεραπεία ακολουθεί ο Γιασμίν Κούρτιτς, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις που δεν έβγαλαν ευρήματα.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς που έτσι και αλλιώς δεν υπολογιζόταν, λόγω τιμωρίας στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν καθαρά. Ο Σλοβένος ωστόσο δεν προπονήθηκε σήμερα με τους συμπαίκτες του καθώς έκανε θεραπείας και η κατάσταση του θα αξιολογηθεί και στην αυριανή προπόνηση.

"Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό στην Αθήνα ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (07.11), μία εβδομάδα πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει δύο αγώνες μπροστά του και θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο με έξι ακόμα βαθμούς. Πρώτος αντίπαλος οι Νικαιώτες που καίγονται για βαθμούς όντας στις τελευταίες θέσεις.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν μαζί με τους προπονητές στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια κι έκαναν πρακτική εφαρμογή με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο τις προηγούμενες μέρες. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθαρές. Ο Σλοβένος έκανε θεραπεία κι ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Στο γυμναστήριο έμεινε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ενώ οι Μάριος Τσαούσης, Λευτέρης Λύρατζης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν θεραπεία κι ασκήσεις στην πισίνα.

Την Τρίτη (08.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ