ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κατέκτησε τέσσερις τίτλους σε δύο ημέρες

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ / ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ / ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ / ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ DRONE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το διήμερο 20-21/4 οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πανηγύρισαν μόνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο. Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε τον τίτλο και στο ποδόσφαιρο γυναικών, αλλά και στην άρση βαρών, ενώ οι ασπρόμαυροι σήκωσαν και το Κύπελλο στο βόλεϊ ανδρών.

Δίχως αμφιβολία η κατάκτηση του πρωταθλήματος από το τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ ήταν κάτι που περίμεναν όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά και η φιέστα που έγινε την Κυριακή ήταν αντάξια της προσμονής που υπήρχε εδώ και 34 χρόνια για αυτή τη στιγμή.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής μετά από τη νίκη επί του Λεβαδειακού οι ασπρόμαυροι είναι ξανά πρωταθλητές. Αυτός, όμως, δεν ήταν ο μοναδικός τίτλος που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΤΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΧΟΡΟ

Μία ημέρα νωρίτερα ο χορός των τίτλων για τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, στην Ιεράπετρα όπου και διεξήχθη το Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών.

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στον ημιτελικό οι παίκτες του Γιούρι Φιλίποφ επικράτησαν με 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού και στον τελικό του Σαββάτου (20/4) κατέκτησαν το τρόπαιο παίρνοντας τη νίκη με το ίδιο σκορ επί του Ηρακλή. Αυτό ήταν το τρίτο Κύπελλο Ελλάδος που κατακτά στο βόλεϊ ανδρών ο ΠΑΟΚ που τα τελευταία χρόνια μονομαχεί με τους ερυθρόλευκους για όλους τους εγχώριους τίτλους στο συγκεκριμένο σπορ.

Εκτός απροόπτου οι δύο ομάδες θα είναι και αυτές που θα διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα της VolleyLeague.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Πέρα από τον τίτλο στο ποδόσφαιρο των ανδρών ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τον τίτλο και στις γυναίκες την περασμένη Κυριακή. Τα κορίτσια του Δικεφάλου του Βορρά επικράτησαν με 4-0 εκτός έδρας επί της ΑΕΛ και σφράγισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Τα πρωταθλήματα του Σαββατοκύριακου ολοκληρώθηκαν από το τμήμα άρσης βαρών το οποίο πήρε το πρωτάθλημα στους άνδρες με 581 βαθμούς και ακολούθησαν Πανελλήνιος με 562β. και Κύδων Χανίων με 489β. Αυτός, μάλιστα, ήταν ο δεύτερος τίτλος για τους ασπρόμαυρους τα τελευταία τρία χρόνια αφού είχε προηγηθεί αυτός του 2017.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στους Νέους Ανδρες το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σπάρτακος Ιωαννίνων με 413β.. Στη 2η θέση βρέθηκε ο Κύδων Χανίων με 377β. και στην τρίτη ο Ευμαστας Λειβαδιάς με 362β.

Στους Εφηβους μετά από ισοβαθμία ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας, ενώ ο Σπάρτακος δευτεραθλητής. Οι δύο σύλλογοι συγκέντρωσαν 390 βαθμούς, αλλά οι «πράσινοι» είχαν περισσότερα χρυσά. Ο Ευμαστας Λειμαδιάς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 321β.

Τέλος στους Παίδες ο Βύβων Ασπροπύργου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με 465β. και ακολούθησαν Σπάρτακος Ιωαννίνων με 287β. και Παναθηναϊκός με 286β.

Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Οι παραπάνω τίτλοι δεν είναι οι μοναδικοί που έχει κατακτήσει μέσα στο 2019 ο ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι ανέβηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη VolleyLeague των γυναικών κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Pre League και ήδη έχουν θέσει υψηλούς στόχους για τη νέα σεζόν.

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο χάντμπολ γυναικών έχει ήδη κατακτηθεί ο τίτλος στο Κύπελλο. Επιπρόσθετα, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα στους Άνδρες στην ελληνορωμαϊκή πάλη.

Άξια αναφοράς είναι και η δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου. Στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ έχει ήδη πανηγυρίσει τα πρωταθλήματα στις κατηγορίες Κ19 και Κ15, ενώ την Πέμπτη θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και στην Κ17 στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Δικέφαλος του Βορρά είναι πρωταθλητής στους Έφηβους στην ελληνορωμαϊκή πάλη, αλλά και στις Νεάνιδες στο βόλεϊ.

Αν μη τι άλλο το 2019 είναι μία χρονιά με πολλούς τίτλους για την ομάδα του ΠΑΟΚ και με μοναδικό μελανό κομμάτι τα όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ των ανδρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ