STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ19: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-0: Ο Παναγιώτου έκρινε το ντέρμπι

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Κ19 πανηγυρίζουν τη νίκη κόντρα στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα υποδομών της σεζόν 2019/20
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Κ19 πανηγυρίζουν τη νίκη επί της αντίστοιχης του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Super League K19 με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας 1-0 των ερυθρολεύκων χάρη στο γκολ του Παναγιώτου και βρίσκεται μόνος στην κορυφή. Πρώτη ήττα για τους ερυθρόλευκους, 6/6 για τον Δικέφαλο.

Ήταν το ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Κ19 της Super League καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός προερχόταν από πέντε νίκες στα πρώτα ισάριθμα ματς της σεζόν. Ο Δικέφαλος πανηγύρισε τη νίκη (1-0) χάρη στο γκολ του Παναγιώτου στο 73ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωνσταντέλια.

Ο Μαυρουδής έκανε το σουτ στο 20ό λεπτό, αλλά ο Μπαλωμένος μπλόκαρε. Στο 33' ο Κωνσταντέλιας βγήκε τετ-α-τετ με τον Καραργύρη, αλλά το πλασέ του κατέληξε εκτός εστίας. Οι ερυθρόλευκοι άγγιξαν το γκολ στο 58ο λεπτό. Ο Λιάτσος έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας που υπερασπίστηκε ο Μπαλωμένος.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 73ο λεπτό. Ο Κωνσταντέλιας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παναγιώτου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Καραργύρη. Ο ΠΑΟΚ έκανε το 6/6, ενώ τρέχει το μεγάλο αήττητο σερί. Η τελευταία ήττα ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2017 από τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπαλωμένος, Τάχατος (77' Δαρέλας), Παναγιώτου, Μανωλιούδης, Αβεντισιάν, Γιαξής (54' Κουντεντάκης), Γρόσδης, Τσοπούρογλου, Κωνσταντέλιας (77' Πιπιλιάρης), Πανίδης (64' Κιτσάκης), Γκορτεζιάνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντώνης Νικοπολίδης): Καραργύρης, Φρέρης, Ντόι, Χριστοφιλόπουλος (82' Σαπουντζής), Κατσογιάννης (78' Χαϊκάλης), Μαυρουδής, Κίτσος, Μπέλιτς, Σταμούλης, Λιάτσος (82' Αρσενίδης), Τσέλιος (68' Κασέμι).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ