ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Τορίνο κατέθεσε πρόταση δανεισμού του Κούτσια με οψιόν αγοράς 6 εκατ. ευρώ

Ο Κούτσιας πανηγυρίζει γκολ του στο Φέγενορντ - ΠΑΟΚ
Ο Κούτσιας πανηγυρίζει γκολ του στο Φέγενορντ - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η Τορίνο κατέθεσε πρόταση στον ΠΑΟΚ για δανεισμό του Γιώργου Κιούτσα και οψιόν αγοράς ύψους 6.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2022, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Πρόταση για την απόκτηση του Γιώργου Κούτσια από τον ΠΑΟΚ κατέθεσε η Τορίνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, οι διοικούντες την ιταλική ομάδα ζήτησαν ως δανεικό τον 17χρονο επιθετικό του Δικεφάλου, με οψιόν αγοράς ύψους 6.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2022.

Ο νεαρός επιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν αναδείξει οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, αντίστοιχο με τον Χρήστο Τζόλη που μεταγράφηκε πρόσφατα στη Νόριτς και έγινε η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Δικεφάλου.

O Κούτσιας ήταν πρώτος σκόρερ σε όλες τις μικρές κατηγορίες με την ασπρόμαυρη φανέλα. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι διεθνής με την Ελπίδων, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε έξι αγώνες με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, κάνοντας ευρωπαϊκό ντεμπούτο στον αγώνα με τη Γρανάδα για τους ομίλους του Europa League. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 19 λεπτά στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Ριέκα για τα playoffs του Europa Conference League.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού υπήρχε ρήτρα εξαγοράς, η οποία όμως πλέον δεν ισχύει καθώς παρήλθε η ημερομηνία κι οι δυο πλευρές συζητούν από νέα βάση.

TAGS ΠΑΟΚ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ