ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η πρόταση για Σβαμπ δρομολογεί εξελίξεις

Ο Στέφαν Σβαμπ ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ
Ο Στέφαν Σβαμπ ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πάρει άμεσα αποφάσεις για το μέλλον του Αυστριακού στην Τούμπα και είτε να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, είτε να συζητήσει μαζί του για το συμβόλαιό του.

Στην Τούμπα έφτασε πρόταση από την Αυστρία και την Λίντσερ για τον Στέφαν Σβαμπ που σε κάθε περίπτωση από μόνη της θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για τον έμπειρο μέσο.

Το συμβόλαιο του Αυστριακού εκπνέει το καλοκαίρι ωστόσο υπάρχει όρος για την αυτόματη ανανέωση του με βάση τις συμμετοχές του. Η πρόταση που προέκυψε αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του Σβαμπ τώρα και όχι το καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες λένε ότι το ενδιαφέρον της αυστριακής ομάδας είναι σε γνώση του ίδιου του ποδοσφαιριστή που περιμένει και αυτός να δει την αντίδραση του Δικεφάλου.

Όπως όλα δείχνουν πάντως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτός που θα αποφασίσει. Αν ο Ρουμάνος τεχνικός κρίνει ότι ο Σβαμπ, που η αλήθεια είναι τον τελευταίο καιρό έχει χάσει την θέση του βασικού, του είναι απαραίτητος ο ΠΑΟΚ θα τον κρατήσει και θα μπει και σε συζητήσεις για το συμβόλαιο του.

Σε περίπτωση που ο Λουτσέσκου θεωρήσει ότι καλύπτεται από τους παίκτες που ήδη διαθέτει στο ρόστερ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής τότε οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα διαπραγματευτούν το συμβόλαιο του με την Λίντσερ.

Για να ανανεωθεί αυτόματα το συμβόλαιο του Αυστριακού ο παίκτης θα πρέπει να συμμετέχει στο 65% των αγώνων που θα δώσει η ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην παρούσα φάση πάντως μοιάζουν όλα να είναι ανοικτά

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ