ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ώρα της μεγάλης επιστροφής του Ίνγκασον πλησιάζει

Ο Ίνγκασον μίλησε στο Show must go on Live και τον Σάββα Τζιομπάνογλου
Ο Ίνγκασον μίλησε στο Show must go on Live και τον Σάββα Τζιομπάνογλου PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Η ώρα της επιστροφής του Ίνγκι Ίνγκασον πλησιάζει, με τις εκτιμήσεις να λένε ότι θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον τέσσερις μήνες μετά την επέμβαση στο γόνατο έχει μπει σε πρόγραμμα επανένταξης στις κανονικές προπονήσεις του ΠΑΟΚ. Ο Ισλανδός αμυντικός ακολουθεί εδώ και λίγες ημέρες, κάποια κομμάτια του προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του και στη συνέχεια επιστρέφει σε ατομική προπόνηση.

Το πλάνο που ακολουθείται λέει ότι σε περίπτωση που ο παίκτες περάσει με επιτυχία τα τεστ ετοιμότητας στα οποία υποβάλλεται τότε ενδέχεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς κάπου κοντά στην διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Η αποθεραπεία του εξελίσσεται ομαλά και υπολογίζεται πως σε μερικές εβδομάδες θα είναι σε θέση να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι και έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ρυθμό και να μπει στους αγώνες, ωστόσο όταν θα είναι και πάλι στο 100% θα αποτελέσει μια σημαντική λύση για το κέντρο της άμυνας του Δικέφαλου.

Άλλωστε ο 28χρονος στόπερ πριν το τραυματισμό του έκανε την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ στα 30 παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει. Ο Ίνγκασον αγωνίστηκε τελευταία φορά στις 29 Απριλίου στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ενώ ήδη είχε πρόβλημα στο γόνατο. Προσπάθησε να το αντιμετωπίσει συντηρητικά μήπως και προλάβει τον τελικό με τον Ολυμπιακό αλλά δεν τα κατάφερε. Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στις 19 Μαΐου και ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας στην Ιταλία αρχικά και στη συνέχεια στην Ελλάδα.

Μετά από τέσσερις μήνες επίπονης προσπάθειας ο Ισλανδός βρίσκεται πλέον κοντά στην επιστροφή του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον περιμένει για να έχει μια ακόμη λύση στο κέντρο της άμυνας του.

Ο Ίνγκασον είναι ένας από τους πολλούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ των οποίων τα συμβόλαια έχουν μπει στο τελευταίο χρόνο της ισχύος τους. Ο ίδιος πάντως, μιλώντας στο SPORT24, είχε τονίσει ότι η πρόθεση του είναι να παραμείνει στο Δικέφαλο και τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ