ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η νέα επετειακή εμφάνιση του Δικέφαλου για τα 100 χρόνια

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε την Πέμπτη (28/05) τη δεύτερη επετειακή φανέλα του για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Το χρώμα της και η σύνδεση με το παρελθόν.

Λίγο πριν βγει ο Μάιος και μπει και επίσημα το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ έδωσε δημοσιότητα τη δεύτερη από τις τρεις επετειακές φανέλες που θα κυκλοφορήσουν για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας.

Η αρχή έγινε την 1η Μαρτίου με την ασπρόμαυρη φανέλα και την Πέμπτη (28/05) ήρθε η συνέχεια με τη μαύρη, η οποία στο στήθος έχει το αρχικό σήμα της ομάδας, το τετράφυλλο τριφύλλι.

Το VIDEO της παρουσίασης της φανέλας είναι εκπληκτικό, ενώ η ανάρτηση των “ασπρόμαυρων” αναφέρει: “Δύο Πόλεις, Μία Ομάδα, Μία Φανέλα. Από την Κωνσταντινούπολη έως τη Θεσσαλονίκη. 100 Χρόνια ιστορίας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του 2026

“100 χρόνια ιστορίας. 100 χρόνια περηφάνιας. 100 χρόνια αντιθέσεων. Άσπρο και μαύρο. Η ριγέ φανέλα. Η φανέλα-σύμβολο της ασπρόμαυρης οικογένειας.

Η πρώτη από τις τρεις επετειακές φανελες που θα κυκλοφορήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του Συλλόγου, είναι εμπνευσμένη από τις φαρδιές ρίγες της δεκαετίας του 70′.  Με ύφασμα παραπέμπει στην υφή των υφασμάτων εκείνης της εποχής.

Μικρές και μεγάλες λεπτομέρειες που κάνουν την νέα φανέλα της ομάδας μοναδική. Πρώτη φορά μακρυμάνικη. Με χρυσά γράμματα και νούμερα. Με ένα μεγάλο υφαντό σήμα, κατασκευασμένο με παραδοσιακή τεχνική, τοποθετημένο στο κέντρο της φανέλας.

Το ξεχωριστό σήμα που είναι ραμμένο στο κάτω μέρος της φανέλας απεικονίζει το επετειακό λογότυπο των 100 χρόνων, τη μοναδική αρίθμηση κάθε τεμαχίου, καθώς και τον αριθμό 4, σχεδιασμένο με τα αρχικά γράμματα των επτά φίλων της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στη Ρουμανία.

Στο εσωτερικό, στο κάτω μέρος της φανέλας, αναγράφεται το σύνθημα «Εμείς μαζί για μια ζωή» ΠΑΟΚ 1926–2026.

Η μακρυμάνικη επετειακή φανέλα της ομάδας θα ξεκινήσει να πωλείται από το PAOK FC Official Store στο γήπεδο της Τούμπας, την Κυριακή (01.03) στις 16:00 κι από το πρώι της Δευτέρας (02.03) θα είναι διαθέσιμη και μέσω store.paokfc.gr στην τιμή των 100 ευρώ.

Θα κυκλοφορήσουν 2026 αριθμημένα κομμάτια και το επόμενο διάστημα θα κυκλοφορήσουν 2026 κομμάτια με κοντό μανίκι, ενώ μέχρι το καλοκαίρι θα παρουσιαστούν δύο ακόμα φανέλες αφιερωμένες στον πρώτο αιώνα ζωής της ομάδας μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ