ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βέτο του Λουτσέσκου για την πώληση του Ίνγκασον στη Μίντιλαντ

ΠΑΟΚ: Βέτο του Λουτσέσκου για την πώληση του Ίνγκασον στη Μίντιλαντ
INTIME

Η Μίντιλαντ είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ίνγκασον όμως ο Λουτσέσκου είναι αντίθετος στο ενδεχόμενο πώλησής του και ο ΠΑΟΚ έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τίθεται θέμα παραχώρησής του πριν τα ματς με την Μπεϊτάρ.

Τα δημοσίευμα στην Δανία περί ενδιαφέροντος της Μίντιλαντ για τον Ίνγκι Ίνγκασον αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρει και μάλιστα έντονα τους Δανούς που έχουν ήδη κάνει την κίνησή τους για την απόκτησή του. Το κακό είναι ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής που πριν από μερικούς μήνες ήταν κάθετα αντίθετος στην ιδέα να αποχωρήσει από την Τούμπα μοιάζει τώρα να μην αποκλείει κανένα ενδεχόμενο.

Τι γράφουν στην Δανία; Πως η Μίντιλαντ παρακολουθεί εδώ και καιρό την περίπτωση του Ίνγκασον θέλοντας να αποκτήσει έναν ηγετικό ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνάς της. Συμπληρώνουν επίσης πως η ομάδα την οποία ο Δικέφαλος απέκλεισε στην προπέρσινη πορεία του μέχρι τους "8" του Conference League είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 3,5 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον ΠΑΟΚ να παραχωρήσει τον αρχηγό του. Και όχι μόνο αυτό αλλά πως υπάρχει διάθεση να ικανοποιηθούν ακόμη και μεγαλύτερες απαιτήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αν αυτές δεν είναι εξωπραγματικές και αφήνουν περιθώρια για συμφωνία.

Ποια είναι τα δεδομένα; Οι Δανοί έχουν χτυπήσει την πόρτα του Δικεφάλου, οι άνθρωποι του οποίου είναι επιφυλακτικοί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη που αποτελεί σημείο αναφοράς στην άμυνά του. Η πλευρά του Ίνγκασον είναι ενήμερη για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και δείχνει πως το... σκέφτεται.

Αυτό το τελευταίο είναι το πλέον ανησυχητικό καθώς οι αντιδράσεις του Ισλανδού σε κάθε σενάριο αποχώρησής του από την Τούμπα ήταν μέχρι τώρα απόλυτες. "Ακόμη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μου κάνει πρόταση, εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ" είχε πει μόλις πριν από λίγους μήνες, όταν το περασμένο Γενάρη είχαν προκύψει πληροφορίες για ενδιαφέρον ομάδων από την Ρωσία. Πλέον ο Ίνγκασον φαίνεται πως είναι περισσότερο διαλλακτικός, αφήνοντας πάντως στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ κάθε απόφαση που αφορά στο μέλλον του.

Για την ώρα θέμα αποχώρησης του Ισλανδού δεν τίθεται. Η πρώτη απάντηση ήταν αρνητική και αρνητική θα μείνει μέχρι τουλάχιστον τα παιχνίδια με την Μπεϊτάρ. Αν η Μίντιλαντ επιστρέψει με μεγαλύτερη πρόταση μετά τον 2ο προκριματικό του Conference League τότε τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ