ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η λίστα του Δικεφάλου για τις αναμετρήσεις με τη Ριέκα

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου κόντρα στη Μποέμιανς
Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου κόντρα στη Μποέμιανς INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδι με τη Ριέκα για τα playoffs του Europa Conference League. Στην αποστολή βρίσκεται ο Ντόουγκλας Αογκούστο.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Ριέκα για τα playoffs του Europa Conference League, με τον Δικέφαλο να δηλώνει τους παίκτες που θα έχει μαζί του για τα παιχνίδια με τους Κροάτες.

Εντός αποστολής βρίσκεται ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που επέστρεψε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ποδόσφαιρο ανδρών, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες, Νέλσον Ολιβέιρα και Ίνγκι Ίνγκασον.

Αναλυτικά η λίστα του ΠΑΟΚ για τις αναμετρήσεις με τη Ριέκα: "Λίστα Α: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Καγκάβα, Κωνσταντελιάς, Κούρτιτς, Λάμπρου, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μουργκ, Περέιρα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βϊερίνια, Α. Ζίβκοβιτς.

Λίστα Β: Αβεντιστιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γκορτεζιάνι, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Βρακάς

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ