ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ίδια συνταγή με λίγες αλλαγές

Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς σε πανηγυρικό στιγμιότυπο
Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς σε πανηγυρικό στιγμιότυπο INTIME

Λίγες θα είναι οι αλλαγές που θα κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στον ΟΦΗ, στον οποίο ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να πετύχει την 7η συνεχόμενη νίκη του.

Ο ΠΑΟΚ, όπως το δήλωσε και ο προπονητής του Ραζβάν Λουτσέσκου, θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο του σερί κερδίζοντας τον ΟΦΗ στην Τούμπα (19:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24).

Ο Δικέφαλος έχει επιστροφές με τους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Άκπομ να έχουν εκτίσει τις ποινές τους και να επιστρέφουν στη διάθεση του προπονητή τους, που ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον νεοφερμένο Ζόαν Σάστρε.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, δεν ανακοίνωσε την αποστολή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παράταξε απέναντι στην ομάδα από το Αγρίνιο. Λογικά οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τρεις: ένας από τους Βιεϊρίνια και Σίντκλεϊ θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ροντρίγκο Σοάρες, που ούτως ή άλλως αποτελεί παρελθόν, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψουν Ζίβκοβιτς αντί του Μουργκ και Άκπομ αντί του Σβιντέρσκι.

Πιθανότατα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη στην εστία και Λύρατζη, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ στην άμυνα. Κούρτιτς, Τσιγγάρας θα είναι στα χαφ με τον Αουγκούστο μπροστά τους. Μίτριτσα και Μουργκ στα δυο άκρα της επίθεσης και τον Άκπομ στην κορυφή της.

Ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη έχει να δώσει τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα και είναι λογικό ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιδιώξει να κάνει διαχείριση εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν θετικά για την ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ