ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η Φενέρμπαχτσε ρώτησε για τον Κουλιεράκη, 15 εκατ. ευρώ τον κοστολογεί ο Μπότο

ΠΑΟΚ: Η Φενέρμπαχτσε ρώτησε για τον Κουλιεράκη, 15 εκατ. ευρώ τον κοστολογεί ο Μπότο
INTIME

Τούρκος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως η Φενέρμπαχτσε ήρθε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ έχοντας βάλει στο στόχαστρό της τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με την οικονομική διαφορά των δύο ομάδων να είναι μεγάλη.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έκανε δυνατό ξεπέταγμα στην Super League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το γεγονός αυτό έχει συγκεντρώσει αρκετούς μνηστήρες γύρω του, με μία μάλιστα από τις ομάδες που πρόσεξαν τον νεαρό μπακ να προχωράει ένα βήμα παραπέρα.

Σύμφωνα με τον Τούρκο ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, η Φενέρμπαχτσε κινείται έντονα αυτή την εποχή στο πλαίσιο αναζήτησης στόπερ και για το λόγο αυτό ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου έχοντας ξεχωρίσει τον Κουλιεράκη.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εν λόγω ρεπόρτερ, που έκανε και τις σχετικές αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, έκανε και πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, που όμως απέχει σημαντικά από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που ζήτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ανεξάρτητα πάντως από τα όσα διαρρέουν στη γειτονική χώρα, ο Ζοζέ Μπότο φέρεται να κοστολογεί τον παίκτη με ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που αν ισχύει δύσκολα θα πλησιάσει η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει ως μεταγραφικό ρεκόρ τα 14 εκατομμύρια ευρώ που είχε δώσει το 2008 για τον Ισπανό διεθνή επιθετικό Ντάνι Γκουίθα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ