ΠΑΟΚ: Η επιμονή στους τρεις χαφ και τα δυο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν τη Δευτέρα (29/3) στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό (4/1, 15:00) και ΑΕΚ (7/4, 20:00) στην Αθήνα που ακολουθούν στο πρόγραμμα τους.
Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα (29/3) την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4/1, 15:00, Novasports, SPORT 24). Το ντέρμπι με τους πράσινους προηγείται του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (7/4 20:00, Cosmote TV, SPORT 24) και ο Πάμπλο Γκαρσία θέλει, όπως είναι φυσικό να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός περιμένει τις επιστροφές των διεθνών από τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες για να διαπιστώσει σε ποιους από αυτούς θα μπορεί να υπολογίζει. Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένουν, εκτός του Ενέα Μιχάι που έχει μπει στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του, Βιεϊρίνια και Καγκάβα, που αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις.
ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΧΑΦ
Αυτό που έχει ενδιαφέρον ενόψει των δύο ντέρμπι είναι ο τρόπος με τον οποίο ο Πάμπλο Γκαρσία θα παρατάξει την ομάδα του. Αν δηλαδή επιμείνει στο σχήμα με τους τρεις κεντρικούς χαφ, που χρησιμοποίησε στην πρεμιέρα των playoffs με την Ένωση και δοκίμασε και στο οικογενειακό διπλό του Σαββάτου με την Κ-19. Ένα σχήμα που κάνει τον ΠΑΟΚ περισσότερο συμπαγή ανασταλτικά, αλλά κοστίζει σε δημιουργία.
ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει για την Αθήνα το Σάββατο και πιθανότατα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Και αυτό διότι, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν, οι άνθρωποι του Δικεφάλου, θέλοντας να αποφύγουν τα ενδιάμεσα ταξίδια, αποφάσισαν να παραμείνει στην πρωτεύουσα η ομάδα μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να προετοιμαστεί εκεί για τον ημιτελικό με την Ένωση.
Photo credits: Eurokinissi