ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η "επιχείρηση ψυχολογία" σε πλήρη εξέλιξη ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός EUROKINISSI

Κόσμος, τεχνικό επιτελείο και πιθανότατα και ο Ιβάν Σαββίδης συμμετέχουν στην προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου της Τετάρτης (24/5, 20:30) με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet της Τετάρτης με την ΑΕΚ (24/5, 20:30, COSMOTE Sport 1 και LIVE στο SPORT24) στην Θεσσαλονίκη με μια προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα. Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου άπαντες έχουν αντιληφθεί απόλυτα πόσο σημαντικό είναι αυτή η σεζόν να κλείσει με την κατάκτηση του κυπέλλου.

Μια κατάκτηση που θα διευκολύνει κατά πολύ και το καλοκαίρι των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου αλλά και των ανθρώπων της διοίκησης.

Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ ως κυπελλούχος θα πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, που μεταφράζεται σε τουλάχιστον ένα δεκαήμερο, επιπλέον ξεκούρασης, μεγαλύτερη άνεση για την υλοποίηση του προγραμματισμού και πολλές περισσότερες πιθανότητες για την παρουσία της ομάδας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης την επόμενη περίοδο.

Τα "φώτα" στην αυριανή προπόνηση

Στην αυριανή, τελευταία πριν τον τελικό, προπόνηση οι οπαδοί του Δικεφάλου προγραμματίζουν να συγκεντρωθούν προκειμένου να ντοπάρουν ψυχολογία τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, ζητώντας την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να συγκεντρωθούν στην Τούμπα στις 12:30 και να "ξεπροβοδίσουν" τους ποδοσφαιριστές που το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τον Βόλο.

Δεν είναι μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που θέλουν να τονώσουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών τους. Η επιχείρηση-ψυχολογία έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες και από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου μιλάει συνεχώς στους παίκτες του είτε κατ' ιδίαν, είτε με ομιλίες προς την ομάδα του, τονίζοντάς τους την σημασία του τελικού και της κατάκτησης του τροπαίου και αναλύοντας τους τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσουν στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Στην "επιχείρηση" και ο Ιβάν Σαββίδης

Τελευταίος θα μπει σε όλο αυτό το παιχνίδι τόνωσης του ηθικού των παικτών που θα παλέψουν για το τρόπαιο ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, όπως συνηθίζει να κάνει πριν από όλα σχεδόν τα κομβικά παιχνίδια της ομάδας του, λογικά θα επικοινωνήσει μέσω βιντεοκλήσης με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αύριο το βράδυ.

Στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στους 20 αξιωματούχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα παραβρεθούν με ονομαστικές προκλήσεις θα βρίσκονται και οι δυο γιοι του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργος και Νίκος.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ