ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ, με Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα

Ο Α. Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας
Ο Α. Ζίβκοβιτς στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (18/9, 19:00, Cosmote Sport 1 και LIVE από το SPORT24) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (18/9, 19:00, Cosmote Sport 1 και LIVE από το SPORT24) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με τους ασπρόμαυρους να γνωστοποιούν την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Κουλιεράκη - Ίνγκασον μπροστά του και τους Βιεϊρίνια - Λύρατζη στα άκρα. Ο Κούρτιτς και ο Ντάντας θα συνθέσουν το δίδυμο του άξονα, με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο μπροστά τους. Οι Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ θα κινούνται στα επιθετικά άκρα, με τον Ολιβέιρα στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα.

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κάργας, Τσαούσης, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μπράντον Τόμας.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Στίβενς, Διαμαντής, Βούρος, Πασαλίδης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Περέα, Μεγιάδο, Ντίκο, Ντιουσέ, Γκερέρο.

Στον πάγκο: Μανδάς, Ντουρμισάι, Γιοχού, Θοράρινσον, Στάικος, Καμάου, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Μπιφουμά.

Μη χάσετε τη Game Night για την πέμπτη αγωνιστική της Super League και τον τελικό του EuroBasket 2022:

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ