ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον Αστέρα

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στήνει το τοίχος του ΠΑΟΚ Eurokinissi

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πάμπλο Γκαρσία για την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα. Για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος βασικός ο Πασχαλάκης, αλλαγές στην άμυνα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Αστέρα (6/12, 17:15, Novasports 2) για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία επέλεξε για την ενδεκάδα τους εξής:

Πασχαλάκη, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ντούγκλας Αουγκούστο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Καντουρί, Τζόλη και Σβιντέρσκι.

Για δεύτερο σερί ματς πρωταθλήματος μετά από εκείνο στη Λαμία, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΟΚ. Αλλαγές στην άμυνα σε σχέση με Ομόνοια, καθώς οι Ίνγκασον και Μιχαηλίδης συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο (Βαρέλα και Κρέσπο ήταν στο ΓΣΠ), δεξιά ο Ροντρίγκο και αριστερά ο Γιαννούλης (στην Κύπρο ήταν δεξιά ο Ουαγκέ και αριστερά ο Ροντρίγκο).

Αναπληρωματικοί είναι οι: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ουαγκέ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Νινούα, Μουργκ, Τσόλακ και Κούτσιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ