ΠΑΟΚ: Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον Δικέφαλο για όσα έγιναν στο υπόγειο γκαράζ της OPAP Arena

Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ με αφορμή όσα συνέβησαν στο υπόγειο γκαράζ της OPAP Arena μετά το πέρας του ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson.
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ αναφορικά με “φερόμενη παραβατική συμπεριφορά αθλητών της, του προπονητή και παραγόντων της” στο υπόγειο πάρκινγκ της OPAP Arena μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Αναλυτικά η απόφαση της ΔΕΑΒ
“Καλεί σε ακρόαση, στις 27/12/2024, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με φερόμενη παραβατική συμπεριφορά αθλητών της, του προπονητή της και παραγόντων της, η οποία συνίσταται σε φαινόμενο βίας (λακτίσματα και εν γένει βιαιοπραγίες) σε βάρος τριών φιλάθλων της ΑΕΚ και των Αστυνομικών Δυνάμεων που ήταν επιφορτισμένες με την τήρηση των μέτρων τάξης, κατά την αποχώρηση της ομάδας από την αθλητική εγκατάσταση, και πιο συγκεκριμένα από το υπόγειο γκαράζ του γηπέδου «OPAP ARENA», μετά την λήξη του αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ , στις 18/12/2024, για την 6η φάση του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ της ΕΠΟ.
Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024″.