ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η απάντηση της UEFA για τα γεγονότα στο Μπριζ

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Μπριζ | Πέμπτη 11 Απριλίου 2024
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League 2023-2024 στο "Γιαν Μπρεϊντέλ", Μπριζ | Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 EUROKINISSI SPORTS

Η UEFA απάντησε σε επιστολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, σχετικά με τη συμπεριφορά της αστυνομίας προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στο Μπριζ.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, απέστειλε επιστολή στην UEFA για όσα συνέβησαν με τους αστυνομικούς και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ πριν από τον αγώνα με την Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία απάντησε επιβεβαιώνοντας τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις καταγγελίες των φιλάθλων και υποστηρίζοντας πως βρίσκεται σε "σε στενή επαφή με τους δύο συλλόγους" για τον αγώνα της Τούμπας.

Η απάντηση της UEFA

"Αγαπητέ κύριε Αγγελούδη,

Σας ευχαριστούμε για την επιστολή που απευθύνατε στον Πρόεδρό μας, της οποίας λάβαμε πλήρη γνώση. Η ασφάλεια και η προστασία όλων των ατόμων που παρακολουθούν τους αγώνες της UEFA είναι υψίστης σημασίας. Σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, μετά τον προημιτελικό αγώνα UEFA Europa Conference League 2023/2024 μεταξύ της Club Brugge και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2024 στο Μπριζ, ορίστηκε από την UEFA επιθεωρητής δεοντολογίας ώστε να διεξαγάγει ενδελεχή έρευνα για τα περιστατικά που αφορούν τον αγώνα.

Δεδομένου ότι ο δεύτερος αγώνας αυτής της σειράς διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, δράττουμε την ευκαιρία να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και την εξασφάλιση όλων των αναγκαίων μέτρων που έχουν ληφθεί ώστε ο αγώνας να διεξαχθεί με ασφάλεια για όλους.

Η διοίκηση της UEFA βρίσκεται σε στενή επαφή με τους δύο συλλόγους τονίζοντας τη σημασία της στενής συνεργασίας, της έγκαιρης ανταλλαγής πληροφοριών και της εφαρμογής όλων των απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται στο κανονιστικό πλαίσιο της UEFA.

Εκτιμώντας την πολύτιμη δέσμευσή σας, πιστεύουμε ότι ο δεύτερος αγώνας αυτής της εβδομάδας θα αποτελέσει γιορτή του ποδοσφαίρου.

Με εκτίμηση, Τζιόρτζιο Μαρκέτι, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ