ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η αφιέρωση των παικτών στον Ζαμπά

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MotionTeam

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν ξέχασαν τον Λέο Ζαμπά και πανηγύρισαν το γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι κρατώντας φανέλα του Βραζιλιάνου συμπαίκτη τους, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δυο με τρεις μήνες.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 την ΑΕΛ χάρη στο γκολ του πρώτου σκόρερ της Super League, Κάρολ Σβιντέρσκι, και πηγαίνει ισόβαθμος στην πρώτη θέση με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης (1/12).

Ο Λέο Ζαμπά, ο οποίος μεσοβδόμαδα υποβλήθηκε στην επέμβαση στο δεξί του γόνατο του και θ’ απουσιάσει από τη δράση δυο με τρεις μήνες, ήταν ο μεγάλος απών. Οι συμπαίκτες δεν τον ξέχασαν.

Πανηγύρισαν το γκολ που πέτυχε ο Πολωνός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της Super League 1 με μια φανέλα του Βραζιλιάνου. Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MotionTeam

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ