ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένουν για Γκλάντμπαχ και Τζόλη

Ο Χρήστος Τζόλης
Ο Χρήστος Τζόλης EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γερμανία ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης, συνεχίζει να απασχολεί έντονα τα "πουλάρια" την ώρα που η Ντόρτμουντ στρέφει αλλού το ενδιαφέρον της.

Ο Χρήστος Τζόλης που εμφανίστηκε να είναι το "μήλον της Ερίδας" για τις δύο Μπορούσια της Γερμανίας συνεχίζει να απασχολεί την Γκλάντμπαχ αλλά όχι την Ντόρτμουντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας "90min.de".

"Ο Χρήστος Τζόλης είναι δεδομένο ότι βρίσκεται ακόμα στην λίστα της Γκλάντμπαχ. Υπήρχαν φήμες από τον Μάρτιο ότι τα «πουλάρια» ενδιαφέρθηκαν για τον παίκτη. Τότε σύμφωνα με την Bild η Ντόρτμουντ είχε επίσης παρακολουθούσε τον 7 φορές διεθνή με την εθνική Ελλάδας για τον οποίο απαιτούνται περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά από τον ΠΑΟΚ.

Πλέον η Ντόρτμουντ δεν βρίσκεται πλέον στον αγώνα για τον Τζόλη, αφού έχει αρχίσει να ασχολείται με τον Νόνι Μαντουέκε της Αϊντχόβεν, που εμφανίζεται ως πιθανός διάδοχος του Τζεϊντόν Σάντσο. Η Γκλάντμπαχ εξακολουθεί να έχει ανταγωνισμό για τον Τζόλη, αφού πέρα της Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται τελευταία και η Φενερμπαχτσέ.

Ο Τζόλης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2024 και η αξία του εκτιμάται επί του παρόντος στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Στην Ελλάδα θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο σε επιθετικό στην χώρα, έχοντας πετύχει σε 44 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ 16 γκολ ενώ μοίρασε και 10 τελικές πάσες για γκολ στους συμπαίκτες του. Στους ομίλους του Europa League, μάλιστα, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ και να δώσει δυο ασίστ σε πέντε αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση το προφίλ του νεαρού Έλληνα παίκτη ταιριάζει στα Γκλάντμπαχ. Νέος, εξελίξιμος, γρήγορος και αποτελεσματικός θα ήταν μια τυπική μεταγραφή για τον αθλητικό διευθυντή Μαξ Έμπερλ.

Ειδικά στην περίπτωση που ο Τουράμ πιέσει για να πάρει μεταγραφή ή ακόμη για εναλλακτική πίσω από τον Γάλλο, ως αντικαταστάτης του Τραορέ του οποίου το συμβόλαιο λήγει. Ο Τζόλης θα ήταν μια ενδιαφέρουσα λύση για την Γκλάντμπαχ όταν ο Έμπερλ θα είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση" αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ