ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γιορτάζει 94 χρόνια και προσφέρει στο νοσηλευτικό προσωπικό

ΠΑΟΚ: Γιορτάζει 94 χρόνια και προσφέρει στο νοσηλευτικό προσωπικό
MOTIONTEAM

Ημέρα γιορτής η σημερινή για τον ΠΑΟΚ που συμπληρώνει 94 χρόνια από την ίδρυση του και οι άνθρωποι του Δικεφάλου στέκονται στο πλευρό όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα τα 94 χρόνια από την ίδρυση του. Αν κάνει εντύπωση το γεγονός ότι τα γενέθλια του Δικεφάλου γιορτάζονται σε διαφορετικές ημερομηνίες, ωστόσο υπάρχει εξήγηση. Το καταστατικό του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει πως "Ημέρα γιορτής του Ομίλου ορίζεται η ημέρα της ιδρύσεως του, δηλαδή η 12η Απριλίου" καθώς σαν σήμερα κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η αίτηση για την αναγνωρίσει του Σωματείου που εγκρίθηκε στις 20 Απριλίου 1926.

Όπως και να έχει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνηθίζουν κάθε χρόνο να γιορτάζουν τα γενέθλια του Συλλόγου προσφέροντας. Τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για όσους τα έχουν ανάγκη.

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά και έτσι ο Δικέφαλος με απόφαση του προέδρου του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή η προσφορά του θα αφορά στους ανθρώπους των επαγγελμάτων υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του κορονοϊού. Όλοι όσοι το επιθυμούν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό θα μπορούν να εγγράψουν δωρεάν τα παιδιά τους στα τμήματα του ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Μέσα σε μία πολύ ιδιόμορφη περίοδο, με την πανδημία να έχει σκεπάσει την παγκόσμια κοινότητα, καλούμαστε να γιορτάσουμε τα 94 Χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού Σωματείου μας.

Με το πνεύμα στους ανθρώπους στους οποίους φύγανε και το βλέμμα στραμμένο στη μάχη που γίνεται από όλη την ανθρωπότητα εναντίον του φονικού ιού, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει μάθει στη μακρόχρονη ιστορία του να παλεύει για τις ανθρώπινες αξίες δε θα μπορούσε να αναλωθεί σήμερα, ανήμερα της επετείου του, σε πομπώδη λόγια, κενά περιεχομένου.

Λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, πρωτίστως, είναι κίνημα ιδεών και φάρος πολιτισμού, χωρίς θριαμβολογίες και χωρίς πολλά λόγια, τιμάει και φέτος την επέτειό του με το "Ο ΠΑΟΚ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ" να έχει τη δική του διάσταση.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ο ΠΑΟΚ αποφασίζει και τιμάει τους σύγχρονους ήρωες της πρώτης γραμμής ενάντια στο φονικό ιό, τους ανθρώπους με τις άσπρες και πράσινες μπλούζες, όλους τους επαγγελματίες υγείας του Ε. Σ.Υ., προσφέροντας σε καθέναν από αυτούς για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, που θα ξεκινήσει το Σεπτέμβριο 2020, δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή στις Ακαδημίες του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τα ανήλικα παιδιά τους.

Με την κίνησή μας αυτή, τιμούμε την επέτειο του Σωματείου μας, τους ιστορικούς προγόνους μας, οι οποίοι το ίδρυσαν και το γιγάντωσαν, τιμούμε τον συνάνθρωπό μας που παλεύει για το κοινωνικό σύνολο και πάνω απ' όλα τιμούμε τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ταυτισμένος με πράξεις αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο", αναφέρει η δήλωση του Θανάση Κατσαρή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ