ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γιατί δίνει τον Πέλκα στην Φενέρμπαχτσε

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ιδιαιτερότητα στην μεταγραφή του Έλληνα μέσου στην Τουρκία έχει να κάνει με την πολύ καλύτερη πρόταση που απέρριψε πριν από δύο χρόνια ο ΠΑΟΚ για να κρατήσει τον παίκτη στην Τούμπα. Επιθυμία του Πέλκα η μετακίνησή του στη Φενέρ.

Στον ΠΑΟΚ παραδέχονται ότι το αντίτιμο που θα λάβουν για την παραχώρηση του Δημήτρη Πέλκα δεν είναι ικανοποιητικό. Άλλωστε πριν από δύο χρόνια είπαν όχι σε τριπλάσια πρόταση που τους ήρθε και πάλι από την Τουρκία και δεν στάθηκε ικανή να τους πείσει να πουν το ναι.

Ωστόσο αυτή την φορά ο ΠΑΟΚ δέχθηκε επειδή ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ήθελε να γίνει η μεταγραφή. Η αλήθεια είναι ότι οι ετήσιες αποδοχές που προσφέρει η Φενέρ στον Πέλκα είναι πολλαπλάσιες από αυτές που είχε στο συμβόλαιο του με το Δικέφαλο στον τελευταίο χρόνο της ισχύος του.

Και φυσικά σε καμία περίπτωση ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να φτάσει, με την νέα οικονομική πολιτική που επικρατεί στην Τούμπα, στις συζητήσεις που θα έπρεπε να έχει με τον Πέλκα για την ανανέωση του συμβολαίου του, αν δεν ερχόταν η μεταγραφή στην Τουρκία.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κινούνται με όλες τις δυνάμεις του για να τον αντικαταστήσουν, γνωρίζοντας ότι όποιος και να έρθει στην θέση του, θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στα παπούτσια του Πέλκα που είχε φέτος ιδιαίτερο ρόλο στην ομάδα ως ο πιο παλιός παίκτης στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ