ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για το πρώτο "3 στα 3" απέναντι στον Βόλο

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Ο Νέλσον Ολιβέιρα πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θέλει απέναντι στο Βόλο (13/11, 21:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) να πιστοποιήσει την ανοδική του πορεία, να "τριτώσει" τις νίκες του και να βελτιώσει τη θέση του στη βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής τον Βόλο (13/11, 21:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι που είναι από πολλές απόψεις κομβικό στο τέλος του πρώτου γύρου της Super League.

Ο Δικέφαλος με νίκη θα κάνει για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν ένα "3 στα 3", μετά τις νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ιωνικού, αποδεικνύοντας την ανοδική του πορεία και δείχνοντας ότι βρίσκει έστω και τώρα διάρκεια στις καλές εμφανίσεις και τα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα προσθέτοντας ένα ακόμη τρίποντο στην συγκομιδή του θα βελτιώσει τη δική του θέση στη βαθμολογία, ξεπερνώντας σε αυτήν το σημερινό του αντίπαλο και θα κρατηθεί κοντά στη δεύτερη.

Οι επιστροφές και το ερωτηματικό

Όλα αυτά όμως, με την προϋπόθεση ότι σήμερα απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας, την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου την χαρακτήρισε "πολύ καλή με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αρέσκεται να παίζει επιθετικά" ο ΠΑΟΚ δεν θα παρουσιάσει διακυμάνσεις στην απόδοσή του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός που έχει και πάλι στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές που του έλειπαν στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως ο Βιεϊρίνια, ο Κούρτιτς και ο Κουλιεράκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τουλάχιστον τον νεαρό κεντρικό αμυντικό δίπλα στον Ίνγκι Ίνγκασον.

Τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με τα χαφ εκεί και κυρίως με τον παίκτη που θα τοποθετήσει στη θέση "10". Όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο είναι να επιστρέψει εκεί ο Ομάρ Ελ Καντουρί αν και στη νίκη με τον Ιωνικό η τριάδα των χαφ με Σβαμπ, Αουγκούστο και Φιλίπε Σοάρες λειτούργησε πολύ καλά.

Τα δεδομένα στην επίθεση

Ο Αυστριακός θα κρατήσει τη θέση του στην ενδεκάδα για ένα ακόμη παιχνίδι, το 3ο συνεχόμενο και δεν είναι απόλυτα βέβαιο ποιοι θα είναι οι άλλοι δυο που θα τον πλαισιώσουν στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αντίθετα, τα πράγματα μοιάζουν να είναι ξεκάθαρα στην επίθεση, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς στα δυο της άκρα και τον Νέλσον Ολιβέιρα στην κορυφή της.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ