ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ για Σουλεϊμάνι

ΠΑΟΚ για Σουλεϊμάνι
Σουλεϊμάνι

Σύμφωνα με ξένη ιστοσελίδα, ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του Μίραλεμ Σουλεϊμάνι και είναι σε επαφές με την Μπενφίκα. Πρόταση για Φετφατζίδη σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο.

Για επαφές του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα αναφορικά με την απόκτηση του Μίραλεμ Σουλεϊμάνι κάνει λόγο η ιστοσελίδα record.xl.pt. Πρόκειται για 26χρονο Σέρβο μεσοεπιθετικό ο οποίος από το 2008 έως το 2013 αγωνίστηκε στον Αγιαξ και στη συνέχεια μετακόμισε στην Μπενφίκα.

"Οπως έχει μάθει η Record, ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει επαφές με την Μπενφίκα για την μεταγραφή. Στο τραπέζι έχει πέσει το ενδεχόμενο δανεισμού ως το τέλος της σεζόν αλλά δεν αποκλείεται και η άμεση πώληση", αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.

Ακόμη τονίζεται πως ήταν για καιρό τραυματίας μετά τον τελικό του Europa League και μόλις επέστρεψε στα παιχνίδια της Μπενφίκα αλλά εξαιτίας της παρουσίας του Σάλβιο στην ομάδα, είναι πιθανό να αποχωρήσει.

Πρόταση για Φετφατζίδη

Το όνομα του Γιάννη Φετφατζίδη ξανά στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ (είχε γραφτεί και πάλι παλαιότερα στην Ιταλία)... Η ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com (ιστοσελίδα του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο) αναφέρει διάφορα μεταγραφικά νέα και μεταξύ άλλων γράφει πως για τον Φετφατζίδη (ανήκει στη Τζένοα) υπάρχει πρόταση του "Δικεφάλου".

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε πως από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που την συνδέουν τόσο με τον Γιάννη Φετφατζίδη, όσο και με τον Μιραλέμ Σουλεϊμάνι, αφού όπως έλεγαν από τα γραφεία της Τούμπας, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κανέναν από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ