ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Για επαναπατρισμό του Τάισον, γράφουν πάλι οι Βραζιλιάνοι

ΠΑΟΚ: Για επαναπατρισμό του Τάισον, γράφουν πάλι οι Βραζιλιάνοι
INTIME

Το ενδεχόμενο ο Τάισον να επιστρέψει στην Βραζιλία μετά το τέλος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ αποτελεί θέμα στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Από τις αρχές του καλοκαιριού είχαν προκύψει σενάρια που ήθελαν τον Τάισον να επιστρέφει στην Βραζιλία για την Ιντερνασιονάλ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Τότε οι συμπατριώτες του έγραφαν ότι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δεν έχει προσαρμοστεί απόλυτα στον ΠΑΟΚ και πως δεν ήταν ικανοποιημένος από το ρόλο του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στην πράξη βέβαια αποδεικνύεται ότι ο Τάισον όχι μόνο είναι σημαντικός για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και αποτελεί με τη συμπεριφορά του και έναν κύριους παράγοντες για την δημιουργία ισχυρών αποδυτηρίων στην Τούμπα.

Έχοντας δημιουργήσει εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες του από τους πλέον έμπειρους (τον Βιεϊρίνια για παράδειγμα) μέχρι και τους πιο νεαρούς (Κωνσταντέλιας).

Στην Βραζιλία πάντως συνεχίζουν να ασχολούνται με τον επαναπατρισμό του. Τώρα όμως μιλούν για το τέλος του συμβολαίου του με τον Δικέφαλο, το επόμενο καλοκαίρι. Και εκτός από την πρώην ομάδα του εμφανίζουν και άλλες όπως η Βάσκο Ντα Γκάμα και η Κρουζέιρο που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ