ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Γεύμα Γιώργου Σαββίδη με Λουτσέσκου - Μπότο και στήριξη στο πλάνο

Ο Λουτσέσκου και ο Μπότο συζητούν στην Τούμπα
Ο Λουτσέσκου και ο Μπότο συζητούν στην Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Στο γεύμα Γιώργου Σαββίδη με τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοζέ Μπότο διαπιστώθηκε πως παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται το πλάνο που εκπονήθηκε θα πρέπει να στηριχθεί.

Σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης που δημιουργήθηκε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και για να τονισθεί το ενωτικό κλίμα στον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης γευμάτισε με τον προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου και τον αθλητικό διευθυντή της Ζοζέ Μπότο.

Στο γεύμα που έγινε σε καλό κλίμα από όλους διαπιστώθηκε ότι παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο ξεκίνημα της σεζόν το πλάνο για να χτιστεί μια νέα ομάδα θα υποστηριχθεί από όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από ανάλυση όλων των συμπερασμάτων που έχουν προκύψει αγωνιστικά στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας.

Εκτός της προσπάθειας που γίνεται από τους ανθρώπους του Δικεφάλου να επικοινωνήσουν προς όλους πως το κλίμα στα στελέχη της ομάδας παραμένει ενωτικό είναι φανερόν πλέον πως ο Γιώργος Σαββίδης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στα ζητήματα της ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ