ΠΑΟΚ: Φουλ επίθεση στη Ριζούπολη

Ο ΠΑΟΚ δίνει το τρίτο παιχνίδι με τον Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του και θα ψάξει απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης μια δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Ουρουγουανός προπονητής, Πάμπλο Γκαρσία, έχει να αντιμετωπίσει την πολύ σημαντική απουσία του Δημήτρη Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας του, μια θέση στην οποία τουλάχιστον για την ώρα δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές. Και αυτό διότι ο Βιεϊρίνια, μόλις το Σάββατο ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα και ο Νίλσεν Περέιρα, δεν φαίνεται ότι είναι ακόμη έτοιμος.
Έτσι η πλέον πιθανή επιλογή του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι να χρησιμοποιήσει αντί του Γιαννούλη στη θέση του αριστερού μπακ το Λευτέρη Λύρατζη, που αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα με την Αϊντχόφεν. Μπροστά λοιπόν στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα αγωνιστούν Ροντίγκο δεξιά, Ίνγκασον και Κρέσπο στα στόπερ – αφού ο Βαρέλα έμεινε στην Θεσσαλονίκη- και ο νεαρός Λύρατζης στα αριστερά.
Ο Πάμπλο Γκαρσία σκέφτεται να επαναφέρει τον Μουργκ στο αρχικό σχήμα του Δικέφαλου μπροστά από τους δύο κεντρικούς χαφ που θα είναι πιθανότατα οι Σβαμπ και Καντουρί, παίζοντας χωρίς “εξάρι” σε ένα σχήμα ιδιαίτερα επιθετικό.
Ως φορ κρούσης θα χρησιμοποιηθεί ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τους Τζόλη και Άντριγια Ζίβκοβιτς στις δύο θέσεις των μεσοεπιθετικών.