ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Εξετάζει την περίπτωση του Ζοάο Ρέγκο της Μπενφίκα ο Δικέφαλος, σύμφωνα με την Α’ Bola

Ένα νέο μεταγραφικό όνομα από την Πορτογαλία συνδέεται τις τελευταίες ώρες με τον ΠΑΟΚ, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να βάζουν στο κάδρο τον Ζοάο Ρέγκο της Μπενφίκα.
Ο Ζοάο Ρέγκο βρίσκεται στο ραντάρ αρκετών ομάδων, με την “A Bola” να κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Μπενφίκα εμφανίζεται θετική στο να δώσει τον ποδοσφαιριστή για να πάρει περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο βασική της προϋπόθεση είναι να προηγηθεί ανανέωση του συμβολαίου του.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η “Record”, η οποία σημειώνει ότι ο ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται στους ενδιαφερόμενους.
Ο Ρέγκο μετρά τη φετινή σεζόν 14 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπενφίκα, βρίσκοντας δίχτυα μία φορά, χωρίς ωστόσο να έχει σταθερό ρόλο στο ροτέισον.
Αυτός ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής είναι που έχει ανοίξει τη συζήτηση για πιθανό δανεισμό του, ώστε να αποκτήσει εμπειρίες σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.