ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εξετάζει την περίπτωση Ρεμπότσο για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Πέδρο Ρεμπότσο μονομαχεί με τον Άνχελ Ντι Μαρία
Ο Πέδρο Ρεμπότσο μονομαχεί με τον Άνχελ Ντι Μαρία 2019 MICHEL EULER / AP PHOTO

Ο Δικέφαλος έχει ψηλά στη λίστα του με τους αριστεροπόδαρους ακραίους αμυντικούς τον Πέδρο Ρεμπότσο της Γκινκάμπ που πέρασε το δεύτερο μιστό της περασμένης σεζόν αγωνιζόμενος δανεικός στην Πάσος Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση αριστερού μπακ και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Πορτογάλος Πέδρο Ρεμπότσο που ανήκει στην γαλλική Γκινγκάμπ.

Ο Ρεμπότσο είναι προϊόν των ακαδημιών της Μπενφίκα και ανήκει στην Γκινγκάμπ από το 2017 και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Την σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπεσίκτας έχοντας 1 ασίστ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα οι Τούρκοι σταμάτησαν να τον χρησιμοποιούν από το Γενάρη του 2022 για να μην φτάσει στις 20 συμμετοχές που θα ενεργοποιούσαν την υποχρεωτική ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να την εξαγορά των δικαιωμάτων του από τη γαλλική ομάδα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε στη β’ κατηγορία της Γαλλίας με 2 ασίστ σε 16 παιχνίδια και στο δεύτερο μισό της σεζόν επέστρεψε στην πατρίδα του με δανεισμό στην Πάσος Φερέιρα όπου κατέγραψε 20 αγώνες με απολογισμό 3 τελικές πάσες.

Ο ΠΑΟΚ εμφανιζόταν στις ομάδες που ενδιαφέρονταν για τον Ρεμπότσο το καλοκαίρι του 2017 ( Γκινγκάμπ και Ρέιντζερς ήταν οι άλλοι διεκδικητές) πριν καταλήξει τελικά στην Γαλλία. Μετά τον υποβιβασμό της η Γκινγκάμπ δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του, γεγονός που κάνει πιο εύκολη την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει 4 χρόνια μετά.

Πάρτε μία γεύση από τον Πορτογάλο μπακ

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ