ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Νάρεϊ, αξιολογείται η κατάσταση του  Άντριγια Ζίβκοβιτς

Ο Κάλεντ Νάρεϊ
Ο Κάλεντ Νάρεϊ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κάλεντ Νάρεϊ θα υποβληθεί σήμερα (01/11) σε μαγνητική τομογραφία, που θα δείξει αν θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν σήμερα (01/11) προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός που ήδη έχει να αντιμετωπίσει ένα γεμάτο ιατρικό δελτίο θα μάθει αν στον αγώνα με τους Ηπειρώτες θα έχει στη διάθεση του τον Κάλεντ Νάρεϊ.

Ο Γερμανός που στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κινήθηκε στα ρηχά αποχώρησε με ενοχλήσεις από το γήπεδο και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να φανεί αν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ένα σφίξιμο που λογικά δεν πρέπει να είναι ανησυχητικό, όμως η μαγνητική θα είναι αυτή που θα δείξει την κατάσταση του.

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετώπιζε πριν το ντέρμπι Δικεφάλων είχαν να κάνουν με τις πτέρυγες της ομάδας και πως μια ακόμη απουσία θα κάνει την κατάσταση οριακή στα άκρα του ΠΑΟΚ.

Σήμερα θα αξιολογηθεί και πάλι η κατάσταση του Άντριγια Ζίβκοβιτς, που δεν ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ένωση. Το πρόβλημα του Σέρβου δεν είναι μυϊκό και οφείλεται σε ένα επώδυνο χτύπημα που δέχθηκε στα δάχτυλα του ποδιού του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Λογικά ο Ζίβκοβιτς θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο και αυτός θα απασχολήσει σήμερα το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ