ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έρχεται ο Τάισον, ποια είναι τα στοιχεία του που έπεισαν τον Δικέφαλο να προχωρήσει το deal

Ο Τάισον με τη φανέλα της Σαχτάρ
Ο Τάισον με τη φανέλα της Σαχτάρ © 2021 EFREM LUKATSKY / AP IMAGES

Το μεσημέρι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Τάισον για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, που θα είναι διάρκειας 1,5 χρόνου. Ποια είναι τα στοιχεία που έπεισαν τον Δικέφαλο να προχωρήσει το deal.

Η πρώτη κίνηση ενίσχυσης για τον ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ο Τάισον, που από χθες έχει ξεκινήσει το ταξίδι του από την Βραζιλία και, με ενδιάμεσο σταθμό τη Γερμανία αναμένεται το μεσημέρι να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έρχεται, έχοντας ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1,5 χρόνου και ως ο ποδοσφαιριστής που ταιριάζει απόλυτα στις απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εδώ και καιρό είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός χαφ που όπως ο Τάισον που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία στην αριστερή πλευρά και τον άξονα και που μπορεί να βελτιώσει τα στατιστικά σε γκολ και ασίστ που δίνει στην ομάδα του οι παίκτες της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Βραζιλιάνος έχει τα παραπάνω στοιχεία και μπορεί να βοηθήσει στην ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση του ΠΑΟΚ σε ακόμη περισσότερα κομμάτια παιχνιδιού όπως η γρήγορη μετάβαση στην επίθεση.

Το θέμα με τον Τάισον είναι η ετοιμότητα του καθώς το πρωτάθλημα στην Βραζιλία τελείωσε λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ. Μοιάζει δεδομένο ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ περιμένει πολλά από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό και θέλει να τον δει να μπαίνει στο rotation της ομάδας του όσο γίνεται πιο σύντομα.

Για τον παίκτη, τον οποίο ενέκρινε χωρίς δεύτερη σκέψη και η οικογένεια Σαββίδη, ο Δικέφαλος θα είναι ο τρίτος του ευρωπαϊκός σταθμός στην Ευρώπη μετά τη Μέταλιστ και την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ουκρανία.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ