ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιβραβεύει τον Λύρατζη με καλύτερο συμβόλαιο

Ο Λύρατζης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό στην 1η αγωνιστική της Super League
Ο Λύρατζης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προτείνει καλύτερο συμβόλαιο στον νεαρό αμυντικό, Λευτέρη Λύρατζη, που έχει πλέον καθιερωθεί στις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να επιβραβεύει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του όταν τους βλέπει να καθιερώνονται στην πρώτη ομάδα. Μέσα σε αυτό του πλαίσιο εντάσσονται οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει με τον Λευτέρη Λύρατζη για επέκταση του συμβολαίου του.

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο πέρυσι το φθινόπωρο μέχρι το 2025, ωστόσο έναν χρόνο μετά έχει παρουσιάσει μεγάλη εξέλιξη κερδίζοντας μια θέση στις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το γεγονός αυτό στην ουσία είναι που έχει ωθήσει τους ανθρώπους στην σκέψη να αναπροσαρμόσουν τη συμφωνία που έχουν μαζί του προσφέροντας του καλύτερους οικονομικούς όρους και ισχυροποιώντας τη δέσμευση του με επέκταση ενός επιπλέον χρόνου, μέχρι το 2026.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών έχουν προχωρήσει αρκετά και όλα δείχνουν ότι θα προκύψει εύκολα συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ