ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με απόντες τους διεθνείς

Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αστέρα
Ο Λουτσέσκου στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Αστέρα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ μπήκε και πάλι σε ρυθμούς προπονήσεων που θα συνεχιστούν στη Θεσσαλονίκη μέχρι την αναχώρηση του Δικεφάλου για την Κύπρο την Κυριακή το απόγευμα.

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν αυτή τη μίνι προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει η ομάδα τους στο διάστημα της διακοπής.

Αρκετοί ήταν πάντως και οι απόντες, εκτός του Άντριγια Ζίβκοβιτς που αγωνίζεται στο Μουντιάλ, καθώς οι διεθνείς θα μπουν τις επόμενες ημέρες σε ρυθμούς προπόνησης.

Από τους τραυματίες ο Λύρατζης έκανε ατομικό στο γήπεδο ενώ οι Τσαούσης και Νάρεϊ πέρασαν από τεστ ετοιμότητας.

"Διακοπές τέλος. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε το απόγευμα της Πέμπτης (24.11) στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν.

Η Νέα Μεσημβρία μετά από ένα 10ήμερο απέκτησε… ζωή. Μοναδικοί απόντες οι διεθνείς Κούρτιτς, Ίνγκασον, Ντάντας , Κωνσταντέλιας, Παναγιώτου, Κουλιεράκης και Μπαλωμένος που θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες και φυσικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρίσκεται στο Κατάρ με την Εθνική Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η πρώτη μέρα της επιστροφής στη δουλειά περιελάμβανε πρόγραμμα επανένταξης, με ασκήσεις επιθετικής τακτικής και οικογενειακό διπλό.

Οι Μάριος Τσαούσης και Κάλεντ Νάρεϊ έκαναν τεστ ετοιμότητας και ατομικό υψηλής έντασης, ενώ ο Λευτέρης Λυράτζης δούλεψε μόνος στο γήπεδο. Τέλος ο Νέλσον Ολιβέιρα έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Την Παρασκευή (25.11) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 10:00 και στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ