ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Δικέφαλο – Θεραπεία για Γιακουμάκη, Ζίβκοβιτς και Κένι

EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας (16/03), με τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Γιακουμάκης, Ζίβκοβιτς και Κένι έμειναν εκτός, καθώς υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω το ρεπό της Δευτέρας (16/03) και ξεκινώντας την προετοιμασία του για τη συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (3-0) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με έμφαση στο γυμναστήριο και την πισίνα. Από την άλλη, όσοι δεν αγωνίστηκαν βασικοί δούλεψαν σε πιο απαιτητικό ρυθμό στο γήπεδο, με ασκήσεις υψηλής έντασης και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Από το πρόγραμμα απουσίασαν οι Γιώργος Γιακουμάκης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόντζο Κένι, οι οποίοι ακολούθησαν θεραπεία, με το τεχνικό επιτελείο να παρακολουθεί την κατάστασή τους ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: “Μετά το απαραίτητο ρεπό της Δευτέρας (16.03), οι παίκτες έπιασαν δουλειά. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στο Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παιχνίδια υψηλής έντασης και δίτερμα.

Οι Γιώργος Γιακουμάκης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόντζο Κένι υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Την Τέταρτη (18.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00″.

Δείτε την εκπομπή Box2Box by Betsson

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ