ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επιμένουν για Γαλατασαράι και Κωνσταντέλια στην Τουρκία

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία, η Γαλατασαράι ετοιμάζεται να διαθέσει 13 εκατομμύρια ευρώ για να πείσει τον ΠΑΟΚ που ήδη έχει απορρίψει την πρόταση 6 εκατομμύριων για το νεαρό αστέρι του.

Η μανία για τον Γιάννη Κωνσταντέλια φαίνεται να ξεπερνά κάθε όριο. Τα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο για το νέο αστέρι του ΠΑΟΚ είναι καθημερινά και εμφανίζουν ολοένα και περισσότερες ομάδες που προσπαθούν να πάρουν προβάδισμα στη κούρσα για τη διεκδίκηση του.

Μια από αυτές είναι Γαλατασαράι που σύμφωνα με όσα γράφονται στην Τουρκία είναι έτοιμη να σπρώξει και άλλο χρήμα προκειμένου να πείσει τον ΠΑΟΚ να της παραχωρήσει τον Κωνσταντέλια.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να αποκτήσει τον Αρσέν Ζαχαριάν, τον επίσης νεαρό μεσοεπιθετικό της Ντιναμό Μόσχας, που θεωρείται το μεγάλο ταλέντο του ρωσικού ποδοσφαίρου.

Η προσπάθεια της αυτή δείχνει να είναι ατελέσφορη καθώς και στην περίπτωση του νεαρού Ρώσου ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Πως συνδέονται οι δυο περιπτώσεις; Σύμφωνα με τα τουρκικά δημοσιεύματα εφόσον το διαφαινόμενο ναυάγιο με τον Ζαχαριάν οριστικοποιηθεί τότε η Γαλατά θα μπορεί να διαθέσει άλλα 13 εκατομμύρια για τον Κωνσταντέλια.

"Η πρόταση των 6 εκατομμυρίων της Γαλατασαράι στον ΠΑΟΚ απορρίφθηκε. Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο είναι ζεστός για την "Τσιμ Μπομ" καθώς του κατατέθηκε από την Γαλατά μια πρόταση αστρονομική σε σχέση με τα χρήματα που κερδίζει στην Ελλάδα. Και είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα της εφόσον οι δυο ομάδες συμφωνήσουν", γράφει η Fanatik και συνεχίζει:

"Από την άλλη πλευρά όμως οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ φτάνουν στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ζαχαριάν παραμένει προτεραιότητα για την Γαλατά ωστόσο αν η μεταγραφή του ναυαγήσει οριστικά τότε ένα μπάτζετ 13 εκατομμυρίων θα είναι διαθέσιμο να χρησιμοποιηθεί για τον Γιάννη Κωνσταντέλια", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ