ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Έπιασε το όριο συμμετοχών ο Σάστρε, ενεργοποιείται η οψιόν αγοράς του

Ο Τζοάν Σάστρε
Ο Τζοάν Σάστρε INTIME

Ο Τζοάν Σάστρε έπιασε το όριο συμμετοχών (60%) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, το οποίο σημαίνει πως ενεργοποιείται αυτόματα η οψιόν αγοράς του, ύψους 350.000 ευρώ, από τη Μαγιόρκα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε φανέλα βασικού στον Τζοάν Σάστρε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ισπανό δεξιό μπακ να αγωνίζεται για 12η φορά στην αρχική ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος, το οποίο σημαίνει πως ενεργοποιείται αυτόματα η οψιόν αγοράς του από τη Μαγιόρκα.

Ο 25χρονος αμυντικός, όπως είχε αποκαλύψει το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης, έπρεπε να παίξει στο 60% των αγώνων του πρωταθλήματος ως βασικός, αρχή γενομένης από την 15η Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Εν τέλει, ο Σάστρε έπιασε το όριο τρεις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της σεζόν (12 συμμετοχές ως βασικός σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος).

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο ΠΑΟΚ καλείται να καταβάλλει τη ρήτρα ύψους 350.000 ευρώ στη Μαγιόρκα, ενώ όσον αφορά στον ίδιο, θα αμείβεται με -κατά μέσο όρο- 390.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ισπανός έχει αγωνιστεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο 14 φορές, μετρώντας και δύο εξαιρετικά γκολ απέναντι σε Βόλο και Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ