ΠΑΟΚ: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντεσπόντοβ και δίνει μία ακόμη λύση στον Λουτσέσκου, ενόψει Ολυμπιακού

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση της Παρασκευής (2/5) καθώς ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πήρε κανονικά μέρος σε αυτήν και τέθηκε στη διάθεσή του ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο “Καραϊσκάκης”.
Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται το βράδυ της Κυριακής (4/5, 20:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και σε αυτό το ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μπορεί όπως όλα δείχνουν να υπολογίζει κανονικά στον Κίριλ Ντεσπόντοβ.
Και αυτό γιατί άφησε πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (2/5), γεγονός που θα του επιτρέψει να είναι στην αποστολή των ασπρόμαυρων για το κρίσιμο ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.
“Δύο μέρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του με στόχο τους τρεις βαθμούς.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo και στη συνέχεια η ομάδα δούλεψε στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην πίεση και την ανάπτυξη.
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.
Το Σάββατο (03.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία”, αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο του Δικεφάλου.